Renovari case

Renovari case - Casa vecheRenovari case – In cazul in care ati achizitionat sau aveti o casa veche ce doriti a fi renovata, echipa noastra va poate ajuta cu renovarea completa a acesteia.

Renovari case – Ca si in cazul renovarii unui apartament va punem la dispozitie urmatoarele operatii:

  1. Decopertat pereti de glet, huma sau tencuiala in care este cazul (in cazul blocurilor foarte vechi, unde tencuiala se macina sau suna a gol, aceasta trebuie decopertata).
  2. A 2-a etapa este aceea de schimbarea instalatiilor electrice. Se anuleaza instalatiile electrice vechi pe aluminiu si se proiecteaza alta instalatie electrica, noua, cu prize , intrerupatoare si corpuri de iluminat, dupa necesitatile fiecaruia. Este recomandat sa se faca circuite separate pentru consumatorii mari cum ar fi, masina de spalat, aer conditionat, instalatie de climatizare, cuptor electric, plita electrica. Pentru cada cu hidromasaj sau boiler se va folosi circuit separat cu protectie diferentiala, pentru a evita riscurile electrocutarii..
  3. A 3-a etapa este schimbarea instalatiilor sanitare. Instalatiile sanitare se pot reface pe teava de polipropilena, cupru pexal sau pex. Pentru instalatia sanitara recomandam teava de polipropilena care este garantata peste 50 de ani. Tot aici se schimba si instalatia de scurgere si instalatia termica. Se poate opta pentru schimbarea caloriferelor cu altele noi din otel, aluminiu sau fonta sau putem sa optam pentru montarea unei centrale de apartament.
  4. A 4-a etapa este tencuirea peretilor si turnarea sapelor de nivel sau autonivelante. Dupa aceasta se pot monta diverese ornamente din Gips Carton (Rigips), pe structura metalica.
  5. A-5-a etapa este gleturea peretilor. Se aplica gletul de incarcatura, dupa care se aplica gletul de finisaj se slefuieste si se aplica vopseaua lavabila sau structurata in functie de preferinte. Tot in aceasta etapa se monteaza gresia si faianta.
  6. Dupa ce finisajele peretilor sunt gata, se monteaza parchetul, obiectele sanitare, prizele, intrerupatoarele si obiectele de iluminat.

Usile de interior si cea de exterior se pot monta in timpul etapei a 5-a sau la sfarsit daca acestea sunt facute pe comanda si imbraca peretele cu pervaz si la interior si la exteriorul camerei.

Renovari case – In afara de renovarea interioara a unei case trebuiesc executate operatii si la exterior cum ar fi:

Decopartarea tencuielii vechi, aplicat tencuiala armata, daca este cazul, subzidire, montarea polistirenului expandat pe fatada, montarea plasei, aplicarea masei de spaclu, tinciul, aplicarea tencuielii decorative sau al vopselei de exterior. Fatada case se poate placa si cu placi ceramice de exterior, piatra sau caramida aparenta.

 Renovari case – Pret montaj termosistem.

Renovari case - Montaj polistiren expandatEchipa nostra va ofera servicii de montare termosistem la pretul de 100 lei/mp, manopera + materiale. Acesta include : montajul polistirenului, dibluri montajul plasei din fibra de sticla, masa de spaclu, tinciul si aplicarea vopselei. Nu este inclusa vopseaua ca material. Un pret exact se poate face dupa vizionarea lucrarii si analiza acesteia.

Renovari case – https://www.amenajari-locuinte.ro/renovari/